25/4-15 Nat Utställning Västerås

Imorse åkte jag, Sabina & Buddha till Rocklunda i Västerås, dags att springa vänstervarv:). Vi hade domarbyte men för mig gjorde det detsamma för har inte ställt för någon av dom innan så visste inget om dom. Raserna före gick väldigt fort så blev ganska snart våran tur. Hanteringen gick hur bra som helst men sen kom kruxet. Domaren sa att Buddha haltar lite på vänster bakben. Shit tänkte jag, hur kan jag ha missat detta??? Vi fick ett KEP idag för domaren ville inte ge honom något lägre som han inte förtjänade, sa även att det är en CK hund du har fast det kanske du inte vill höra just nu. Vad ska man säga?! Surt sa räven men ändå kul att höra att man har en fin hund. Studerade Buddha efteråt & han var aningens stel men väldigt lite men i kombination med den hala mattan blev det väl att han haltade. Blev nog för mycket bus med kompisarna igår kväll så ingen större skada är det ju inte, vilket är skönt!
Sabina ställde upp som fotograf idag, tack & bock!!!
Domare: Bo Skalin
Kritik: Maskulint huvud med lite för ljusa ögon, bra hals, korrekt Ridge, bra proportioner, rör sig bra fram, kunde ta ut steget lite bättre bak, står bra på sina tassar, haltar lite vänster bak annars en CK hund.
Bruks/Jakt kl: KEP
 
Bara att ta nya tag till nästa utställning, att han håller sig lugnare tills dess tror jag inte:). Tack alla för en trevlig dag & tack Sabina för sällskapet!!!
 
 



.. räknare
..besöksräknare

..

..RSS 2.0


RSS 2.0