Första tatueringen

När jag slutade jobbet igår gick jag till tåget där jag möttes upp av Ida. Skulle till Västerås, äntligen dags för tatuering!!! Har ju pratat om det sen jag var typ 18 & nu är jag ju host host bara 25:). På stan möttes vi upp av Jenny. Hade ju hört att det är bra att ha något sött med sig, sagt & gjort, så hoppade vi in på Hemmakväll.

Pepsi & lösgodis, mums!:). Blev en sväng in på apoteket också för att köpa salva att smörja in tatueringen med. Började bli lite pirrigt vill jag lova:). Nu var det dags att gå till Blue Bird där jag skulle bli tatuerad av Johanna Thor. Hört mycket gott om hur duktig hon är på att tatuera & hon hade en vägg med diverse priser. Nu när jag träffat henne så kan jag säga att hon är väldigt trevlig & lätt att prata med. Fick se skissen på motivet jag beställt, barnens namn & deras månadsblommor. Åh blev helt såld direkt, var ju sjukt snygg!!! Då var det dags att bli "gaddad"!!!

Skulle ljuga om jag sa att det inte kändes men vill man bli fin får man lida pin!:) Under tiden som jag satt & pinades passade Ida på att göra en Septum. Näsring, fick veta igår att det heter så:). Så här blev det på henne:

Tatueringen tog ca 2-2 1/2 timme innan den blev klar, hade gått fortare men jag blödde så mycket så drog ut lite på tiden. Nu ska ni få se det färdiga resultatet!

Visst är den fin?! Jag är verkligen supernöjd!!! Efteråt gick vi & käkade pizza, sen blev det tåget hem.
Tack Ida & Jenny för att ni följde med & höll mig sällskap & tack Johanna för en underbar tatuering!!!










.. räknare
..besöksräknare

..

..RSS 2.0


RSS 2.0